Pepcot?

Jelentem, új rovatot indítok, amelynek keretein belül időről időre olyan boltokat mutatok be, ahonnan (valamilyen szempontból) klassz berendezési tárgyakat / bútorokat / kiegészítőket lehet beszerezni.

Az első kiszemeltem egy – eredetileg – lengyel üzlethálózat, a Pepco, aki 2015 óta van jelen Magyarországon. Ruhaneműk, játékok, háztartási kellékek mellett meglepően trendi – bár nem túl nagy – kínálattal büszkélkedhetnek a lakberendezés terén. A tárgyak nagy része az egyszerű skandináv design képviselője, másik részük a klasszikus country stílusba illeszkedik, de időnként vannak glamourosabb, csillogó darabok és mindenféle stílushoz passzoló semleges tárgyak is. Akármelyik csoportba is sorolható, mind igényes tervezés, kellemes arányokkal, jó formákkal, divatos színekkel. Éééés nagyon jó árért kínálnak egész jó minőséget.

IMG_3593

IMG_3586

Időnként beugrom, és gyorsan, 5 perc alatt feltérképezem miket kínálnak éppen. Szinte soha nem jöttem el üres kézzel. Vettem már ott térdig érő fém/üveg lámpást 2000 forintért, erős papírból készült tárolószütyőt 1000 forintért, bögréket 250 forintért, kerámia szappanadagolót 650 forintért, tányérokat 350 forintért, stb. stb. A pénteki nagy bevásárlást követően is volt 5 percem, befutottam, és mindjárt megláttam néhány párnahuzatot nevetséges áron – 720 forintért -, majd a további feltérképezésnek is meglett az eredménye: hazajött még néhány apróság velem. Vettem összesen két párnahuzatot, egy párnát huzattal (a mentazöldet) és egy fekete drót tárolókosarat, és mindezért fizettem 4200 forintot. Hát nem szuper ár?

IMG_3587

IMG_3588

IMG_3589

IMG_3591

IMG_3592

A legjobb módja, hogy egy kis újdonságot csempéssz a lakásba és áthangold a meglévőt.

(Nem fotóztam le a bolt teljes lakberendezési kínálatát, csak azokat a tárgyakat, amik megtetszettek most.)