Annyi inger ér minket folyamatosan, hogy sokan legalább otthon szeretnénk egy kicsit nyugodtabb, letisztultabb környezetben tölteni az időnket. Ez persze nem jelenti azt, hogy túlságosan minimálra kellene vennünk a figurát vagy le kellene mondanunk a színekről. Nagyon is jót tesz egy tiszta, semleges környezetnek egy-egy színfolt vagy a változatos anyaghasználat.

Egy olyan házat hoztam ma, ami jól példázza, hogy a minimál is lehet életteli és derűs.

est-living-northcote-house-heartly-12Szürkék, fehér falak, egyszerű bútorok, egy hangsúlyos festmény a falon. Ééés kész!

est-living-northcote-house-heartly-08

Szeretem az ellentéteket, itt a gyönyörű rajzolatú márványfal és a fa melegsége alkot szuper együttest.

est-living-northcote-house-heartly-14Jól kihasználták a folyosót, a gyerekek is lefoglalhatják magukat, amíg készül az ebéd.

Harmónia és nyugalom. Nem is kell más egy nap méltó befejezéséhez. Ja de, talán egy kis gyertyafény.

A gyerekszobának sem kell feltétlenül elütni a lakás többi részétől, mégis maradhat vidám. Jobb, ha visszafogottabb az alap, a játékok kavalkádja úgyis hozzáadja a színeket.

Ettől az előszobától teljesen kész vagyok! Szeretem, ha valami ennyire egyszerű és közben funkcionalitásból csillagos ötös. Na és rugalmasabbat is nehéz lenne találni. Olyan jó ötlet, hogy alig várom, hogy valakinél megcsináljuk!

forrás: itt